Muntig isch, schrecklicher, depremierender Muntig, den man grod no iberleb, weil man Erinnerungen vom Wochenende im Kopf hott...und deswegn heint a GuatAufGlegAmMuntigRezept:
Schokomaffin, de i eigentlich net so gern hon, weil sie so truckn sein. Derfiar hon i de do mit a dicker Schokososs iberzogn und mit Goldstaub verziert, des i auf der leschtn Mess gekaft hon und endlich a meine tolln, gepunkteten Maffinformelen verwendet.
Rezept von die Schokomaffins:
250 g
|
Butter
|
250 g
| |
6
| |
400 g
|
Zucker
|
200 g
|
Mehl
|
1 Päck.
|
Bockpulver
|
Die Dotter mitn Zucker so long schlogn, bis es a cremige Masse gib.
Schokomasse unterriehrn.
Mehl und Backpulver mischen und unterrühren.
Eiweiß steif schlogn und unterheben.
Den Teig auf 24 Formen vertoaln und bei 175°C ca. 25-30 min bockn.
Den Teig auf 24 Formen vertoaln und bei 175°C ca. 25-30 min bockn.
De geahts oan dechter glei viel viel besser, oder?
Siggi